K-riga a lansat un nou single: „Scena hip-hop din Timișoara s-a mărit,...

K-riga a lansat un nou single: „Scena hip-hop din Timișoara s-a mărit, apar artiști cu versuri inteligente, care își spun povestea într-un alt mod“

0
DISTRIBUIȚI

Rapperul timișorean K-riga a lansat o nouă melodie care poartă numele de „O să fie bine”, melodia beneficiind și de un videoclip realizat de Alex Manderseit și Iulian Pirneci. Noul single a apărut duminică 24 ianuarie, ziua în care artistul timișorean a împlinit vârsta de 25 de ani și este o colaborare dintre K-riga și Andrada Victoria „Vida“.

„Vida este o artistă la început de drum, care și-a găsit libertatea și liniștea in muzică, descoperind această pasiune de la vârstă fragedă.


Este ambițioasă, muncitoare și foarte talentată. Mi-a plăcut sa lucrez cu ea deoarece s-a pliat perfect pe instrumental . Și lucrez foarte ușor cu ea deoarece are o voce caldă și fexibilă“, a spus artistul timișorean.

Pe numele lui adevărat Cariga Daniel Claudiu, tânărul artist „activează“ în branșa muzicii hip hop din 2016 și a lansat până acum câteva piese bine primite de melomani. În ceea ce privește scena muzicală din Timișoara, K-riga este de părere că avem parte de o serie de tinere talente care-și spun poveștile cu ajutorul unor versuri inteligente.

„Piesa «O să fie bine», reprezintă etapele vieții prin care trece un om modern… ambiția de la început de drum, familia pe care o creează pe drum, și gustul succesului său… o carieră pe care și-a dorit-o atât de mult. Melodia a fost mixată și masterizată de Lukinich Attila. Scena hip-hop din Timișoara s-a mărit în ultimi ani și în prezent stăm bine la capitolul ăsta. Apar artiști cu versuri inteligente, care își spun povestea într-un alt mod“, a mai spus K-riga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.