Kara a lansat un nou single, înregistrat în studioul timișorean DsPro

Kara a lansat un nou single, înregistrat în studioul timișorean DsPro

0
DISTRIBUIȚI

După ce a ajuns în atenția melomanilor cu un single de debut lansat anul trecut, solista Kara revine în fața melomanilor cu o nouă piesă care poartă numele de Karisma. Și de această dată beat-ul track-ului este produs de Nabil Sioty (S.U.A.) iar de partea de mix și master s-a ocupat Atlla Lukinich în studioul timișorean DSPro Studio.

„Ce e profund e menit a fi ascuns/Ce e profund e menit a sta în loc/Ce e profund e menit a fi interzis/ Fii sigur că ai cheia potrivită…” Astfel s-ar traduce începutul piesei interpretate de Kara pe care solista o încadrează la capitolul R&B contemporan.

„Visez ciudat, uit, dar stările rămân.


Pe acestea le pun pe hârtie, le cânt la fel de nostalgic și de neînțeles, până când murmurul prinde contur. Faptul că materializez aceste stări în sunete și cuvinte e un proces eliberator și vindecător, mă ajută să mă înțeleg și să empatizez cu natura umană, conflictuală. Caldul și recele se contopesc în timp ce compun și simt. Și sper că asta poate resimți oricine îmi ascultă muzica. «Vreau să ajung pe culmi, nu sunt pentru ce e slab» (eng: Reaching for the peak, I ain’t for the weak) e mantra-cheie a piesei, care aduce putere în hipersensibilitate și volatilitate.”, spune artista.

Pe numele ei adevărat Cara Andrada Bianca, artista a fost influențată de preferințele părinților ei și este pasionată de poezie, rap, mult R&B, Soul și Hip Hop, stilurile care i-au marcat copilăria. În luna noiembrie a anului trecut, Kara a lansat single-ul de debut „DeepInto”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.