Managerul teatrului german, despăgubit cu 8.000 de euro din bani publici, după...

Managerul teatrului german, despăgubit cu 8.000 de euro din bani publici, după un proces câștigat cu Primăria Timișoara. Fritz: „Vor urma cercetări aici, în intern”

2
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea este bună de plată după ce directorul Teatrului German de Stat, Lucian Vărșăndan, a câștigat procesul intentat fostei administrații.

Vă reamintim că după trei ani de procese, noua conducere a Primăriei Timișoara a pus capăt scandalului care a adus mari prejudicii instituției de cultură.


Recent, primarul Dominic Fritz a decis să nu atace cu recurs ultima sentință a Tribunalului Timiș prin care se dispune continuarea procedurii de analiză a proiectului de management depus de Lucian Vărșăndan pentru postul de manager al Teatrului German din Timișoara și să o finalizeze, pentru ca instituția să iasă din blocaj.

Acum, Primăria Timișoara trebuie să îi plătească lui Vărșăndan suma de 8.000 de euro.

Primarul Dominic Fritz a declarat că marți s-a încheiat evaluarea dosarului directorului Teatrului German, iar el a revenit miercuri la birou din concediu medical. Fritz trebuie să semneze dispoziția care să certifice acest rezultat.

„În ceea ce privește ceea ce a fost, din câte înțeleg eu nu s-au găsit acte doveditoare la biroul de resurse umane si acolo analizez dacă există căi de a desluși ce s-a întâmplat și cine poartă responsabilitatea pentru asta. Din păcate, cum s-a arătat în tot acest proces, pe care primăria l-a pierdut, au dispărut anumite acte sau nu se mai găsesc anumite acte. Dar da, toate aceste greșeli, inclusiv o despăgubire de 8.000 de euro, pe care urmează să o primească domnul Vărșăndan vor urma cercetări aici, în intern”, a spus Dominic Fritz.

2 COMENTARII

  1. Daca s-a baut palma intre Fritz si Varsandan, ce hartii mai trebuiau ca sa-l instaleze manager?
    Poate acordul lui Ovidiu Gant! Sau si ale lui tata-su, Dumitru Gant, fost prefect taranist, care a vandut casele la tigani.!!!

    • Ce batut palma visezi, oligofrenule? Du-te in padure cu tot cu prostalaul de robulake, bulangiu ce esti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.