Victorie scontată pentru SCM Timişoara în meciul cu VSKC Miercurea Ciuc

Victorie scontată pentru SCM Timişoara în meciul cu VSKC Miercurea Ciuc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a câştigat primul meci al săptămânii din Arena „Antonio Alexe”. Elevii lui Dragan Petricevic nu au avut mari emoţii cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, de care au trecut cu 83-55.

Harghitenii aveau o singură victorie înaintea partidei, deşi disputaseră nouă partide.


Alb-violeţii, favoriţi clar, au avut momente mai puţin reuşite doar în prima parte. Au condus cu 13-12 la capătul primului sfert, în timp ce în al doilea ciucanii au reuşit să preia conducerea şi să aibă un avantaj temporar de cinci puncte. La pauză însă balanţa înclina tot în favoarea bănăţenilor: 36-33.

Partida a fost „rezolvată” în următoarele minute. Ecartul s-a mărit constant înaintea sfertului final, început de la adăpostul a 12 puncte (56-44) pentru SCM Timişoara. Iar apoi a urmat un run zdrobitor de 20-0 de la 63 la 83-49 şi finalul s-a jucat doar pentru conformitate.

Sherwood Brown a fost principalul marcator al partidei, cu 17 puncte în contul „leilor”. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Olah 14 puncte, Mirkovic 13, Mijajlovic 11, Dragoste 9, Gajic 8, Komatina 8 şi Mocriţchi 3. De partea cealaltă, coşgheterii gazdelor au fost Corpodean şi Shepherd, ambii cu câte 11 puncte.

În urma acestui succes SCM-ul a acumulat patru victorii în opt jocuri disputat în acest campionat. Mâine, de la ora 16.00 „Leii din Banat” vor da piept cu CSM Focşani, grupare cu două victorii din nouă partide, care în această seară întâlneşte Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.