A murit Elena Popa, subprefect de Timiș. Era internată la Terapie Intensivă,...

A murit Elena Popa, subprefect de Timiș. Era internată la Terapie Intensivă, din cauza COVID-19

1
DISTRIBUIȚI

elena popa

Subprefectul de Timiș Elena Popa a murit în această dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara, unde se afla internată după ce fusese diagnosticată cu COVID-19.

Elena Popa a făcut o formă severă a bolii, fiind internată încă de la sfârșitul lunii decembrie 2020, cu tuse seacă, febră, scăderea saturației de oxigen, pierderea gustului și mirosului.


Starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar în ultima perioadă aceasta a fost internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Victor Babeș”. În ciuda eforturilor medicilor, Elena Popa, care avea 60 de ani, a murit în această dimineață.

Elena Popa a fost numită în funcția de subprefect în ianuarie 2020, alături de Mircea Băcală.

Vă reamintim că prefectul Liliana Oneț se află de asemenea internată în spital, după ce a suferit o accidentare la schi.

1 COMENTARIU

  1. Doamna care nu stia ce partid a sustinut-o pentru functie pentru ca avea portile deschise la amandoua si care a refuzat sa dea mana cu prefectul in momentul investirii:(((…fie-i tarana usoara! Pacat insa ca aun astfel de om a fost impus politic la Timisoara:(

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.