Noi amenzi pentru sala de sport Smartfit de pe Torontalului. Ce artificiu...

Noi amenzi pentru sala de sport Smartfit de pe Torontalului. Ce artificiu s-a folosit pentru redeschidere după ce primăria a câștigat procesul

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, ieri, noi verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului. Reprezentanții acesteia au continuat să funcționeze, deși sala fusese închisă în urmă cu aproximativ o săptămână, ca urmare a unei sentințe civile în instanță.

Inițial, la vremea respectivă, s-a aplicat o sancțiune de 2.000 de lei deoarece sala funcționa fără autorizație. În cursul zilei de luni s-au efectuat verificări dimineața, iar reprezentanții sălii au susținut că este închis și că doar fac inventarul și mută echipamente. Câteva ore mai târziu, la o nouă verificare la care a participat și un echipaj al Secției 4 din cadrul Poliției Timișoara, ca umare a unor sesizări, s-a stabilit că sala este deschisă, având clienți în interior.

Trecându-se la verificarea documentelor s-a constatat că sala funcționează acum pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL.


Pentru că la punctul de lucru nu era afișat și nici nu a putut fi prezentat Acordul de funcționare care se emite de către municipalitate, firma a fost din nou sancționată cu 2.400 de lei pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale.

Verificările în ceea ce privește legalitatea activităților desfășurate în locația respectivă vor fi continuate și în aceste zile, urmând a se lua măsurile legale până când reprezentanții societății vor deține toate documentele necesare desfășurării unor activități în conformitate cu legislația în vigoare.

Vă reamintim că Primăria Timișoara a câștigat procesul împotriva Smart Fitness Studio SRL. Astfel, trebuia închisă locația SmartFit de pe Calea Torontalului, unde în octombrie 2019 a izbucnit un incendiu la saună. Atunci, un client, din greșeală, a pus ulei de eucalipt pe rocile încinse. Sentința este definitivă.

SmartFit s-a aflat luni bune în atenția opiniei publice din cauza certurilor și acuzațiilor pe care și le-au adus reciproc cei doi acționari.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.