Noi serii de cursuri avizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, la CCIAT....

Noi serii de cursuri avizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, la CCIAT. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada februarie-martie 2021 noi serii de cursuri autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări. Un prim curs, pentru responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, se va desfășura între 1 februarie și 12 martie, și presupune o pregătire teoretică între 1 și 12 februarie, de luni până vineri între orele 16,30 și 19,30, și studiu individual între 15 februarie și 12 martie. Taxa de participare este de 1.800 de lei, membrii CCIAT beneficiind de o reducere de 10% iar persoanele care au participat la Sesiunea de instruire în domeniul protecției datelor cu caracter personal organizată de CCIAT, de 20% reducere.

Un alt curs este cel de contabil, care se va desfășura între 8 februarie și 5 martie, cu program de luni până joi între orele 16,30 și 19,30 și se adresează persoanelor cu studii superioare sau medii care doresc să se califice pentru a lucra în cadrul departamentelor contabile ale companiilor sau instituțiilor publice, sau celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele.


Taxa de participare este de 1.000 de lei, membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere iar șomerii de 20% reducere, în baza adeverinței de șomaj.

Un al treilea curs vizează activitatea desfășurată de responsabilul de mediu și va avea loc între 8 și 17 februarie, de luni până vineri între orele 17,00 și 21,00. Taxa de participare este de 1.000 de lei, cu reducere de 10% pentru membrii CCIAT și de 20% pentru șomeri, în baza adeverinței de șomaj.

Cursurile se finalizează cu examen în prezența unei comsii ANC iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere internațională și europeană și sunt emise de ministerul Muncii și ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. Diplomele se eliberează în maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații detaliate despre cursuri și tematica lor sunt disponibile pe site-ul www.cciat.ro, iar înscrierile se pot face la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, unde se vor desfășura și cursurile, la telefon 0720.444.121 sau pe adresa de e-mail tavramov@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.