O timișoreancă, din nou secretar de stat în Ministerul Sănătății

O timișoreancă, din nou secretar de stat în Ministerul Sănătății

1
DISTRIBUIȚI

O timișoreancă este, de astăzi, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Numirea Monicăi Althamer a fost publicată, în această seară, în Monitorul Oficial. Numită de mulți „îngerul românilor care luptă cu cancerul”, Monica Althamer este pentru a doua oară numită în această funcție publică, prima oară în 2016, tot la propunerea ministrului Vlad Voiculescu.

Monica Althamer, declarată „femeia anului 2015” de revista „Avantaje” la categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului, este un tehnocrat, activist civic care a lucrat pentru mai multe ONG-uri  care luptă pentru drepturile pacienților din România.

”Oamenii ca Monica se numesc navigatori medicali si există în multe alte țări, răspunzând unei nevoi esențiale a pacienților.


Majoritatea acțiunilor Monicăi Grigore au fost complicate de problemele sistemului nostru medical, probleme pe care va încerca sa le rezolve din noua ei calitate. Are competența, recunoașterea profesională și independența necesare pentru a reuși. Prin această invitație pe care am făcut-o unui reprezentant al pacienților, vreau de fapt să mulțumesc organizațiilor de pacienți pentru tot ceea ce au făcut în ultimii ani pentru sistemul medical din România. Și sper că și următorul ministrul al Sănătății și toți cei din viitor să vă mulțumească și să vă ajute să ajutați în același fel”, scria într-o postare Vlad Voiculescu.

Vezi emisiunea PRESSALERT LIVE cu Monica Althamer.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.