Operațiune de căutare după ce un băiețel de 7 ani a fost...

Operațiune de căutare după ce un băiețel de 7 ani a fost dat dispărut UPDATE 2 Copilul nu a fost găsit încă. Aproape 200 de persoane participă la căutări

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe echipaje de intervenție s-au mobilizat în această seară în zona localității arădene Vânători pentru căutarea unui copil care, ieșit la joacă, nu s-a mai întors acasă.

„Garda nr 2 de intervenție Chișinău Criș, intervine cu un echipaj SMURD, un echipaj de căutare salvare, șase salvatori cu sprijinul unui echipaj de poliție și a SVSU Misca in zona localității Vânători, pe câmp pentru căutarea unui băiat în vârstă de 7 ani. Apelul a fost făcut la 112 de către mama băiatului care a menționat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineață si nu s-a mai întors acasă”, a transmis ISU Arad.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Alături de pompierii de la ISU Arad, la căutarea copilului de 7 ani, din Vânători, participă și echipe de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 10 polițiști din cadrul Poliției orașului Chisineu-Criș, cinci jandarmi.

În sprijin a fost trimisă și autospeciala cu termoviziune a Poliției de Frontieră.

Pentru a-l găsi pe băiat, la căutări participă și 40 de voluntari din localitatea Vărșand.

UPDATE 2 Peste noapte, căutările au fost îngreunate din cauza ceței dese, fiind sistate după ora 2.00.


La primele ore ale dimineții, căutările au fost reluate, la acțiune participând 100 de voluntari cu patru ATV-uri și 10 autovehicule, 30 polițiști, 10 jandarmi, 18 pădurari, șase echipaje din ISU, trei câini de urmă, termoviziune, două echipaje de la Poliția de Frontieră. Prefectul județului Arad, Gheorghe Stoian, a menționat că băiatul a fost văzut ultima oară la o stână și că în sprijinul căutătorilor a fost chemat și un elicopter, participarea acestuia la acțiune fiind însă condiționată de starea vremii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.