Poliția a ”spart” cheful cu zeci de persoane ținut de ziua interlopului...

Poliția a ”spart” cheful cu zeci de persoane ținut de ziua interlopului Paul Ștefan

2
DISTRIBUIȚI

Descindere în forță a polițiștilor, în această seară, la un restaurant aflat pe Calea Lipovei din Timișoara unde un celebru interlop își sărbătorea ziua de naștere.


Când forțele de ordine au ajuns acolo, au găsit aproximativ 30 de persoane care-l sărbătoreau pe Paul Ștefan, judecat în dosarele grupării Boncu pentru trafic de cocaină și cămătărie și în cel al sechestrării din clubul Champions. Paul Ștefan a fost unul dintre apropiații lui Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, chefuind și fotografiindu-se cu acesta și cu Lucian Boncu.

Interlopul a scăpat, în luna decembrie, de arestul la domiciliu după ce Tribunalul Timiș a decis să înlocuiască această măsură cu controlul judiciar, chiar dacă Paul Ștefan a cerut să fie arestat la domiciliu pentru că perioada i se va scade din pedeapsa finală.  Polițiștii au verificat dacă printre cei prezenți erau persoane cu care Paul Ștefan are interdicție de a lua legătura. S-au dat doar 19 amenzi  în valoare de 21.000 lei pentru că unii dintre cei care au participat la chef erau cu familia. De asemenea, administratorul restaurantului a fost amendat cu 10.000 lei.

2 COMENTARII

  1. sa luati p*la, judecatori si procurori si voi astia care nu i-ati bagat la bulau. dosare penale pe numele „legiuitorilor” pentru aberatia aia de „zadarnicirea bla bla”. pai cum plm se aplice legile in tara asta?? n-avem voie sa ne plimbam pe strada noaptea dar lasati infractorii liberi sa-si faca de cap, inclusiv sa „raspandeasca virusul” cu petreceri? chiar 0 pedepse pentru judecatori, procurori si avocati in cazul asta? cica sa avem incredere in stat si justitie… luati voi p*la intreaga!

    • Până când noi cetățeni nu facem ceva, acesta așa zisă justiție ne va umili și își va bate joc de noi la nesfârșit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.