Poze… în loc de concerte, cu timișorenii de la 8 Light Minutes

Poze… în loc de concerte, cu timișorenii de la 8 Light Minutes

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1779289466">

Aând în vedere faptul că evenimentele culturale au fost grav afectate de pandemie, o serie de artiști au descoperit fel și fel de metode pentru a rămâne în atenția publicului. „În luna octombrie a anului trecut am fost protagoniștii unei sesiuni foto și vrem să vă arătăm câteva dintre rezultate. Chiar dacă momentan nu putem susține concerte, măcar cu aceste poze putem reflecta cine suntem. Mulțumiri lui Szilagy Zalan pentru munca sa. Vă dorim un an nou fericit , mai bun decât cel anterior“, au transmis membrii formației timișorene.

Trupa a luat naștere sub titulatura de Funky Hats schimbându-și mai apoi numele în 8 Light Minutes. În prezent, din trupă fac parte: István Tóth – chitară solo, Abigél Szabó – voce, Márk Kelemen – percuție, Dávid König – chitară bas, respectiv Zsuzsi Fodor – voce, chitară ritm. La sfârșitul lunii martie 2018, tănăra formație de la Şcoala de Muzică şi Arte Artsoma, formată din cursanţi înscrişi în programul „Kids In A Band“ a susținut un recital în deschiderea concertului Vița de Vie care a avut loc în Reflektor Venue.

Un alt recital memorabil al tinerilor de la 8 Light Minutes a avut loc în clubul Capcana, în deschiderea concertului formației americane Crazy Town. În cursul anului trecut formația a lansat melodia Ébredj fel („Trezește-te“), mixată și înregistrată de către Lukinich Attila, în studioul timișorean DSpro. În această vară formația a susținut un recital în cadrul festivalului Izolart și în cadrul celei de-a optaa ediții a festivalului Siculus desfășurat la Odorheiu Secuiesc, unde a obținut un premiu special din partea juriului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.