Prima întâlnire oficială de anul acesta dintre Alin Nica și Dominic Fritz....

Prima întâlnire oficială de anul acesta dintre Alin Nica și Dominic Fritz. Ce au discutat

1
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara colaborează pentru ca noul stadion și noua sală polivalentă să fie construite cât mai repede.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a declarat, la Radio Timișoara, că a avut o întâlnire de lucru cu primarul Dominic Fritz în acest sens.

„Pe lângă realizarea efectivă a obiectivelor de investiții, întreaga zonă trebuie regândită din punct de vedere urbanistic.


Iar aici e nevoie de o coordonare între județ și municipiu, pentru ca rețeaua de drumuri să fie reconfigurată astfel încât să facă față afluxului de persoane în cazul organizării de evenimente, parcarea comună a celor două obiective să aibă capacitatea necesară pentru a primi spectatorii inclusiv la organizarea simultană a unor evenimente și alte chestiuni care țin de sincronizarea administrativă pe relația cu autoritățile centrale, astfel încât cele două de investiții să se realizeze într-un timp cât mai scurt”, a declarat președintele CJ Timiș, conform sursei citate.

Alin Nica a mai precizat că va fi nevoie și de lobby politic comun, pentru aprobarea finanțării, după finalizarea documentațiilor tehnice.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.