Primăria anunță că 11 utilaje de deszăpezire lucrează în oraș, timișorenii își...

Primăria anunță că 11 utilaje de deszăpezire lucrează în oraș, timișorenii își manifestă nemulțumirea pe Facebook FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-596447778">

Primăria Timișoara a anunțat duminică, în jurul orei 13.20, că a scos 11 utilaje pentru deszăpezire pe teren, la câteva ore de când a început să ningă. Până la anunțul autorităților, rețelele de socializare erau deja pline de mesaje de la șoferii nemulțumiți că nu s-a acționat mai repede.

„Dragi timișoreni, aveți grijă dacă circulați în oraș azi, a nins 10 cm sau cum zic unii băieți 20 de cm, o să avem azi campionatul mondial de patinaj artistic în Timișoara, nu sunt curățate nici măcar arterele principale, pe străzile adiacente o să băgăm un ski diseară și pe podul de pe Calea Șagului o să avem sărituri cu skiurile. Morala: e păcat să cureți o așa frumusețe de zăpadă”, a scris Paşcu George în grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. TIMIȘ, la aproximativ o oră după începerea ninsorii. În trei ore, postarea lui a înregistrat 1.000 de reacții și peste 300 de comentarii.

Potrivit reprezentanților municipalității, SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SRL a scos în oraș 11 utilaje de deszăpezire, care împrăștie materiale pentru înlăturarea zăpezii și a poleiului.

Planul de deszăpezire se execută cu prioritate la intrările și ieșirile din oraș, poduri și pasaje, bulevardele principale, stațiile mijloacelor de transport și traseele STPT, urmând apoi arterele secundare. De asemenea, STPT a comunicat că a început deszapezirea în stațiile pentru  transportul public și  că, dacă nu va ninge abundent, în câteva ore va curăța toate cele 513 stații din oraș.

Problemele pe care le întâmpină timișorenii pot fi semnalate la dispeceratul firmei Brantner, disponibil non-stop la numărul 0737.770.527.

Primăria Timișoara face apel către operatorii economici, instituţii publice, asociaţii de proprietari și locatari şi cetăţeni să îndepărteze zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea sau din fața locuinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.