Ripensia a câştigat la limită testul cu liderul seriei a 8-a din...

Ripensia a câştigat la limită testul cu liderul seriei a 8-a din Liga 3

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Roş-galbenii s-au impus şi în cel de-al treilea joc amical al iernii, primul de la startul stagiului de pregătire la Buziaş. Pe terenul de la Urseni, Ripensia a trecut cu 4-3 de Crişul Chişineu-Criş, formaţie aflată pe locul 1 în C8.

„Ripi” a jucat la sud de Timişoara după ce a intrat duminică seara în cantonament la Buziaş. Pe un teren natural destul de bun pentru această perioadă, roş-galbenii au deschis scorul prin Neagu, în minutul 6, din lovitură liberă de la distanţă. Crişul a replicat prin Clej, care a egalat un sfert de oră mai târziu din interiorul careului.


La pauză avea să fie însă 3-2 pentru timişoreni. Mai întâi Golda a înscris în minutul 31 cu un lob, apoi Vasluian a trimis şase minute mai târziu balonul sub transversală la o nouă acţiune frumoasă. Oaspeţii au redus din diferenţă prin Suslak, dintr-o altă lovitură liberă, cu un minut înaintea încheierii primei părţi.

După o oră de joc formaţia din judeţul Arad a egalat la 3, prin Modan, cu un şut din 12 metri, dar scorul final a fost stabilit de Alex Popovici în urma unui şut cu stângul din careul mare.

Ripensia îşi continuă stagiul de la Buziaş, unde va sta până în 5 februarie, iar următorul amical al echipei pregătite de Cosmin Petruescu va fi peste trei zile, cu Pandurii Tg. Jiu.

În altă ordine de idei, Ripensia a mai transferat un jucător de la ACS Poli, pe marocanul Salhi Ouadie, mijlocaş care în sezonul de primăvară va evolua sub formă de împrumut la Şoimii Lipova, în C.

Ripensia: Dobre – A. Macrițchii, Țieranu, Lalić, Fridrich, Călin, Neagu, Vasluian, Ene, Piftor, Golda. Au mai intrat: Mikloş, Velcea jr. – Gladun, Stoi, V. Macrițchii, Popovici, Pădurariu, Maric, Sturzu şi Bain. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.