Ripensia a învins Fortuna în primul amical din 2021 al roş-galbenilor. Junii...

Ripensia a învins Fortuna în primul amical din 2021 al roş-galbenilor. Junii de la Becicherecu Mic au deschis scorul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Ripensia a disputat azi primul joc de pregătire cu adversar în noul an. Adversar la Baza 2 a Politehnicii au fost junii împrumutaţi chiar de alb-violeţi la divizionara C Fortuna Becicherecu Mic. Echipa cu media de vârstă mai scăzută a deschis scorul, dar jucătorii timişorenei roş-galbene din Liga 2 au concretizat apoi de cinci ori, rezultând un 5-1 final.

Jocul de pe terenul sintetic pe care s-au pregătit şi elevii lui Cosmin Petruescu în această perioadă, una cu multă zăpadă, s-a desfăşurat în mod inedit pe parcursul a patru reprize a câte 40 de minute fiecare.


„Conferenţiarul” dorind să-şi vadă mai bine numeroşii jucători noi aflaţi deocamdată doar în pregătiri.

În minutul 21 codaşa din Seria a 8-a a Ligii 3 a deschis scorul în urma şutului expediat de Mintaş şi deviat de un apărător ripensist. În minutul 40 însă Sokovic a restabilit egalitatea. A urmat reuşit lui Stoi pentru 2-1 în minutul 49 şi apoi atacanţii divizionarei secunde şi-au reluat tirul. Mai întâi Golda, în minutele 65 şi 68, şi apoi Cristian Pădurariu, atacantul de la Ghiroda aflat în probe, au punctat pentru un scor mai convingător.

Pentru „Ripi” urmează un nou test pe acelaşi teren, sâmbătă, de la ora 12, tot cu o grupare din seria vestivă a eşalonului terţ, nou promovata timişeană Avântul Periam.

Ripensia: Dobre – An. Macrițchii, Rogac, Lalic, Gladun – Stoi, T. Călin – Al. Popovici, Neagu, Tudorache – Sokovic. Au mai intrat: V. Velcea jr., Miklos – Maric, Sturzu, Țieranu, Pădureț, Fridrich, V. Macrițchii, Salhi Ouadie, Piftor, Vasluian, Simedru, M. Ene, Golda şi Pădurariu. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.