Ripensia a disputat un joc-şcoală în care a testat câteva noutăţi. Alţi...

Ripensia a disputat un joc-şcoală în care a testat câteva noutăţi. Alţi trialişti prezenţi la reunire au şi plecat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a disputat azi, la Baza 2 a Politehnicii, primul joc de pregătire al iernii, unul în familie. Cu această ocazie, antrenorul Cosmin Petruescu a văzut la treabă şi câteva nume noi care pot face obiectul unui transfer. Încă trei jucători s-au alăturat în probe roş-galbenilor după reunire, în timp ce alţi doi au plecat după ce au început luni antrenamentele la Timişoara.

Meciul a constat într-un duel intern între „Echipa A” şi „B”. Prima s-a impus categoric, cu 4-0, prin golurile reușite în partea secundă de Vasluian (de două ori), Golda și Fridrich. Portarul Mosoarcă, trialist şi el, nu a fost utilizat, din cauza unei accidentări la mână. Un alt portar, Dragoș Trașcă, dar și mijlocașul Dragoș Apetrei, care au fost prezenţi şi la reunire, au şi plecat.


În schimb, s-au alăturat în pregătiri la „Ripi”: Robert Miklos (portar, născut pe 22 septembrie 1999), de la CSC Dumbrăvița; Ștefan Pădureț (fundaș, născut pe 25 ianuarie 1999), ultima dată la Astra Giurgiu II; şi Alexandru Piftor (mijlocaș lateral, născut pe 9 mai 1999), ex-Gloria Buzău. Cu timişorenii roş-galbeni se mai află în probe şi jucători de la ACS Poli, precum Salhi Ouadie şi Patrick Peter, dar şi ex-ghirozenii Lucian Simedru şi Cristian Pădurariu.

Echipa A: Dobre (Miklos)- Andrei Macrițchii, Țieranu, Pădureț, Fridrich – Valeri Macrițchii, Salhi Ouadie – Peter, Simedru, Popovici (Vasluian) – Sokovic (Golda).

Echipa B: Velcea (Dobre) – Maric (Sturzu), Rogac, Lalic, Gladun – Stoi, Tudor – Piftor, Neagu, Ene (Tudorache) – Pădurariu

„A fost o primă săptămână în care am pus accent pe readaptarea la efort, am efectuat și niște teste fizice. Am vrut să vedem nivelul actual de pregătire a echipei. În mare parte, sunt mulțumit de modul în care au răspuns la comenzi băieții în această perioadă. Sunt mulțumit și de pregătirea pe care au făcut-o peste vacanță și modul în care jucătorii au respectat programele individuale pe care le-au primit. Am încheiat săptămâna cu un joc-școală, în care am vrut să le dăm mai multe minute celor care au venit la începutul acestor pregătiri. Încercăm să ne facem o părere cât mai obiectivă asupra potențialului lor și, de ce nu?, este posibil să ajungem la o înțelegere și să colaborăm în perioada următoare”, a declarat Cosmin Petruescu.

Marți, 19 ianuarie, de la ora 12, Ripensia va juca tot la Baza 2 a Politehnicii, contra Fortunei Becicherecu Mic (Liga 3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.