S-a sunat adunarea şi la echipa de rugby SCM Timişoara. Opt jucători...

S-a sunat adunarea şi la echipa de rugby SCM Timişoara. Opt jucători sunt la naţională

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial

SCM Timişoara a intrat în rândul echipelor locale care s-au apucat de treabă în 2021.


Deşi a trecut prin transformări negative înaintea pandemiei, clubul bănăţean are nu mai puţin de opt jucători selecţionaţi la reprezentativa ţării, astfel că reunirea de azi a fost în efectiv mai redus, în Ronaţ.

Din imagini se vede cum jucătorii pregătiţi de Valentin Calafeteanu au făcut pregătire fizică pe terenul adiacent suprafeţei de joc de la arena „Gheorghe Răşcanu”. Din lot lipsesc deocamdată Eugen Capăţînă, Lucian Mureşan, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Cătălin Fercu, Mao Maliepo, Stephen Shennan şi Ionel Melinte. Toţi se află de ieri în cantonamentul naţionalei de la Izvorani, unde se vor pregăti până pe 17 ianuarie. România pregăteşte în acest mod meciul din Rugby Europe Championship cu Belgia, programat pe 7 februarie. Bănăţenii au un reprezentant şi în staff-ul selecţionerului Andrew Robinson în persoana lui Sosene Anesi, care e antrenor secund, atât la lot, cât şi pe Bega.

În ceea ce priveşte SCM-ul nu au fost anunţate mai multe informaţii despre planurile pentru perioada următoare. Cert e că formaţia timişoreană are următorul meci oficial conform programului SuperLigii tocmai în 4 aprilie pe terenul Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.