SCM Politehnica începe returul cu modificări în lot, din motive bugetare. Sârbii...

SCM Politehnica începe returul cu modificări în lot, din motive bugetare. Sârbii au plecat şi a venit un nou portar

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmpolitehnica.ro

Pentru echipele din cadrul clubului municipal anul 2021 vine cu „tăieri”. SCM Politehnica a luat deja decizii ţinând cont de noile condiţii financiare iar portarul Aleksandar Milenkovic şi interul Savo Slavuljica au părăsit echipa. În schimb, pentru postul dintre buturi lotul a fost completat cu autohtonul Răzvan Szopka.

Szopka are 37 de ani şi a fost portarul Reşiţei, echipă lovită şi mai puternic de probleme financiare în iarnă.


El a mai apărat la Turda, „U” Cluj sau Făgăraş. Altfel, ieri alb-violeţii s-au despărţit oficial de doi handbalişti care sosiseră vara trecută, ambii străini, sârbii Milenkovic şi Slavuljica, jucători care la începutul stagiunii nici nu au putut fi folosiţi din cauza birocraţiei. Cu doar câteva meciuri bifate în alb-violet, cei doi au părăsit Timişoara, care nu mai poate oferi contracte bănoase.

Săptămâna viitoare alb-violeţii încep returul campionatului la Sf. Gheorghe. Miercuri, 3 februarie, de la ora 16.30 (TVR 2), SCM Poli întâlneşte Turda într-un meci considerat în deplasare, în Sepsi Arena. A doua zi, bănăţenii înfruntă ca „gazde” Vasluiul în Sala „Kati Szabo”, de la ora 18.30. Echipa pregătită de Vlad Caba e pe locul 7, cu 21 de puncte, în Liga Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.