SCM Timişoara a început anul 2021 cu o victorie. „Leii” au depăşit...

SCM Timişoara a început anul 2021 cu o victorie. „Leii” au depăşit ultima clasată

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială

„Leii din Banat” au obţinut a treia victorie din ediţia 2020-21 a Ligii Naţionale. SCM Timişoara a trecut în această seară cu scorul de 80-66 de ultima clasată Athletic Neptun Constanţa într-o partidă disputată la Voluntari.

Favoriţi, bănăţenii au condus cu 16-13 după primul sfert şi păreau să controleze bine partida.


În sfertul al doilea alb-violeţii s-au distanţat la 11 puncte, dar avantajul la pauză era fragil (38-36). Mai mult, la începutul celui de-al treilea sfert dobrogenii au condus pe tabelă cu două puncte. Mirkovic şi compania au revenit însă rapid şi au repreluat frâiele întâlnirii. Ultima pătrime a întâlnirii s-a reluat de la 57-54 în favoarea „leilor”, care s-au distanţat însă apoi decisiv în câştigători.

Constănţeanul Siler Schneider, cu 16 puncte, a fost coşgheterul întâlnirii. Adam Mirkovic (14 puncte) a fost cel mai bun marcator al timişorenilor. Pentru SCM au mai punctat: Dragoste 12 puncte, Stalworth IV 11, Gajic 10, Olah 9, Mijajlovic 8, Komatina 3 şi Mocriţchi 3.

Mâine, de la ora 20.45, în aceeaşi locaţie, SCM Timişoara dă piept cu gazda CSO Voluntari. „Leii” au un record de trei victorii şi trei înfrângeri în noul sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.