SCM Timişoara a câştigat duelul cu Dinamo. Sherwood Brown: „Am reuşit să...

SCM Timişoara a câştigat duelul cu Dinamo. Sherwood Brown: „Am reuşit să răspundem astăzi”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a reacţionat bine după înfrângerea de ieri cu Craiova. „Leii” au revenit la „locul faptei”, parchetul din arena „Antonio Alexe” şi s-au impus în faţa unei echipe care stătea mai bine în clasament – Dinamo Bucureşti, scor 79-65.

Alb-violeţii au pierdut la mare luptă primul sfert, 22-25, dar s-au impus categoric în cel de-al doilea. Repriza secundă s-a reluat de la 53-39 pentru bănăţeni, un avantaj pe care au construit victoria de azi.


A treia pătrimie a întâlniri s-a încheiat 67-59, dar bucureştenii nu au reuşit „remontada” în ultimele zece minute, cedând ultimul sfert.

Gerald Armwood, de la Dinamo, a fost coşgheterul întâlnirii, cu 21 de puncte, double double cu cele 11 recuperări reuşite. Cei mai buni marcatori ai SCM-ului au fost căpitanul Sherwood Brown şi Milos Komatina, ambii cu câte 17 puncte în cont. Ceilalţi realizatori ai „leilor” au fost: Mijajlovic 15, Gajic 9, Banciu 7, Dragoste 6, Mirkovic 6 şi Olah 2.

Alb-violeţii acuzaseră ieri jocul dur permis celor de la Craiova, dar au încheiat turneul orădean cu fruntea sus, având acum şase victorii şi cinci înfrângeri, adică un record similar cu al dinamoviştilor.

„Este o victorie importantă pentru noi împotriva unei echipe bune. Ieri am luat bătaie și am învățat o lecție despre jocul fizic. A fost bine că am reușit să răspundem astăzi pe teren așa cum am făcut-o. Au fost foarte importante recuperările ofensive, am avut posesii în plus care ne-au oferit mai multe oportunități de a arunca la coș. Mai avem mult de jucat în acest sezon, vom continua să ne îmbunătățim jocul. Astăzi am evoluat fără doi jucători importanți, dar îi vom recupera în curând și vom atinge forma maximă”, a declarat Sherwood Brown.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.