Sfidarea Smartfit față de autorități. Sala de pe Cetății funcționează în continuare,...

Sfidarea Smartfit față de autorități. Sala de pe Cetății funcționează în continuare, în ciuda sancțiunilor

2
DISTRIBUIȚI

Sala deținută de Smart Fitness Studio SRL pe bulevardul Cetății din Timișoara ar trebui să rămână închisă, după un proces câștigat de primărie, însă situația pare să fie alta. Astfel, ieri, pe pagina de Facebook numită „Smartfit Cetatii”, a fost postat mesajul: „Am început activitatea din cadrul centrului Smartfit Cetății și vă așteptăm să ne antrenăm împreună! Vom reveni curând cu detalii legate de antrenamentele de grup și rezervări! Vă mulțumim pentru înțelegere!”.

Faptul că autoritățile verifică în mod constant sala, constată că funcționează și aplică amenzi nu pare să-i afecteze pe cei responsabili.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat verificări in mod repetat la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului după ce reprezentanții acesteia au continuat să funcționeze, deși sala fusese închisă ca urmare a unei sentințe civile în instanță.


Inițial, la vremea respectivă, s-a aplicat o sancțiune de 2.000 lei conform OG 99/2000 deoarece sala funcționa fără autorizație. Ulterior s-a constatat că sala funcționează pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL, care a fost la randul ei sanctionata de 6 ori, cu amenzi de peste 6.000 de lei. Verificările în ceea ce privește legalitatea activităților desfășurate în locația respectivă vor fi continuate, fiind solicitata si prezenta altor institutii cu atributii de control pe liniile defasurate de societatea respectivă”, a transmis Primăria Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Hai sa fiim seriosi la sarbatori nu puteai arunca un ac la carrefour sincer chiar m-am speriat cand am intrat unde draqu erau autoritatile lasati oameni sa deschida restaurantele ca mor de foame. Daca fumezi pe strada ai voie fara masca daca manaci ai voie fara masca daca esti prost stai cu ea pe bot, pe bune? Chiar asa de dobitoci am ajuns suntem mapeti?

  2. politistii sa se duca in plm si ei daca au impresia ca e virus acolo. sa stea dracului departe de smartfit daca exista suspiciuni ca ar fi. de ce vreti sa raspanditi virusul, politistii p*lii? ce va mai place sa mancati rahat, guvernantilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.