Șeful Secției 4 Poliție din Timișoara a demisionat după ce a fost...

Șeful Secției 4 Poliție din Timișoara a demisionat după ce a fost acuzat că vorbește urât și își amenință subordonații

6
DISTRIBUIȚI

După ce sindicatul Europol a făcut publice mai multe mesaje în care șeful Secției 4 folosește un limbaj neadecvat și își amenință subordonații cu violența fizică, acesta a demisionat din funcție. Ofițerul a renunțat la funcția de șef al secției de Poliție și va ocupa o poziție de execuție în cadrul IPJ Timiș, a transmis Mediafax.

Reprezentanții IPJ Timiș au anunțat că polițistul a demisionat din funcția de șef al secției de Poliție, iar conducerea inspectoratului a declanșat o anchetă. „Ofițerul de poliție și-a dat demisia din funcția de șef al Sectiei de Poliție,continuându-și activitatea pe o funcție de execuție din cadrul I.P.J Timiș. Totodată Inspectorul Șef a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern în vederea analizării situației de fapt. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse masuri în consecință”, a anunțat IPJ Timiș.

Reprezentanții sindicatului Europol susțin că fostul șef al secției de Poliție obișnuia să se poarte urât cu subalternii.


Potrivit unor capturi de pe grupurile interne de comunicare, șeful vorbește urât cu polițiștii, îi amenință și îi hărțuiește. Potrivit capturilor, în discuții sunt folosite numeroase amenințări precum „te bat de vorbești singur pe stradă”, „te încing cu bătaia” și „pornește dracului rampele”.

„Amenințările, hărțuirile și chiar violența sunt nelipsite din comportamentul și limbajul acestui individ abject, pe numele său Popa Ilie Alin, comisar de poliție, care este șeful Secției 4 Poliție din Timișoara. Efectiv am rămas consternați când am intrat în posesia acestor capturi din grupul de Whatsapp al Secției 4 Poliție și ne întrebăm, cu groază, în ce mod li se adresează oare în particular polițiștilor, dacă pe un grup are un asemenea tupeu de golan”, au scris, pe Facebook, sindicaliștii.

Mai multe comentarii la postarea de pe rețeaua de socializare îi acuză, însă, pe sindicaliști că au trunchiat mesajul pentru a-și favoriza propriul punctul de vedere, conversația fiind de fapt una mai lungă.

6 COMENTARII

  1. Are coloana acest Popa Alin. Îmi pare rău ca nu ii sta in caracter sa spună adevarul despre acei subalterni care in timpul serviciului rup gratis grătarele din Mehala. Mergeți și întrebați vânzătorii cu privire la modul in care își “cumpara” mâncarea, cum stau la panda pentru a beneficia de anumite servicii. Numai celor cărora li s au limitat libertățile ripostează. Ma refer la cei care erau învățați sa doarmă sau sa mănânce gratis in timpul serviciului. Demisia e un act de onoare și nu un mod de rezolvare a problemelor unor polițiști obișnuiți cu “libertatea” in piața Mehala.

  2. TOLERANTA NASTE MONSTRI…cred ca au trecut mai bine de 2 ani de zile de când ati postat aici pressalert o înregistrare video în care șefii politiei participau la o petrecere privata a lumii și mai mult le cantau la mulți ani interlopilor. De la acea filmare apărută in spațiul public atat Draguta cat si Iacobescu au beneficiat continuu de salariu de excelenta… asa se va întâmpla si acum cu Popa Alin, acum puține valuri dar pietrele raman, va primii si el salariul de excelenta iar in maxim 2 ani il vedem iar mare sef.
    P.s. marele sef de politie Draguta, in toata cariera lui de politist nu a prins și nici nu a contribuit activ la prinderea, măcar a unui hot de găini, dar are salariu de excelenta.

  3. Stimate jurnalist comparativ cu limbajul unor parlamentari din guvernul tarii nu este nimic jignitor în acest limbaj din text cred ca sq exagerat și cred ca polițiștii în cauza sunt niște leneși angajați pe banii statului, consimt ca lenea și indolenta ia supărat mai mult decât atitudinea șefului probabil au uitat ca lucra în politie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.