Suspiciuni de poluare pe Bega. Ce s-a întâmplat în zona Uzinei de...

Suspiciuni de poluare pe Bega. Ce s-a întâmplat în zona Uzinei de Apă

1
DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, atrage atenția că râul Bega ar fi fost poluat.

„În această după-amiază am primit aceste imagini unde se vede clar că au fost deversate niște substanțe necunoscute în râul Bega. Știu că este o practică curentă în rândul poluatorilor să deverseze substanțe nocive în timpul weekend-ului când instituțiile statului nu au program”, a precizat Moș.

Vicepreședintele CJT a transmis că deși este zi liberă, o echipă de la Administrația Bazinală de Apă Banat s-a deplasat spre zona Uzinei de Apă și speră ca în cel mai scurt timp să aflăm ce substanță a fost deversată în Bega.

„Avem datoria să apărăm cu toate forțele resursele naturale, iar cei care se cred mai presus de lege trebuie să înțeleagă că s-a terminat era în care administratorii județului sau ai orașului închideau ochii.


În acest mandat mă voi asigura că județul Timiș devine unul dintre cele mai verzi județe din România, iar astfel nereguli o să devină istorie. Dacă aveți orice informație care considerați că ar putea să ajute autoritățile să-i prindă pe poluatorii din județ care nu respectă legile, vă rog să le oferiți. Făcând un efort comun putem să protejăm resursele naturale care ne ajută să trăim sănătos”, a mai transmis, sâmbătă, Cristian Moș.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.