Tânăr beat, cu alcoolemie record dar fără permis de conducere, prins de...

Tânăr beat, cu alcoolemie record dar fără permis de conducere, prins de polițiști în trafic la volanul unei mașini neînmatriculate

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 23 de ani a fost prins cu alcoolemie record la volan în Cluj-Napoca, deși nu are permis de conducere, iar mașina, neînmatriculată, avea plăcuțele expirate, luate de la alt vehicul.


Tânărul a fost reținut.

Poliţiştii Secției 4 din Cluj-Napoca au reţinut un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Cămăraşu, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Acesta a fost prins în noaptea de marți spre miercuri, la olan, pe strada Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, iar la testarea cu aparatul etilotest a relevat o concetraţie de 1,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Din verificările făcute, polițiștii au constatat că tânărul nu are nici permis de conducere, iar mașina pe care o conducea nu era înmatriculată, plăcuţele cu numărul de circulaţie provizorie aplicate pe autoturism având valabilitatea expirată din luna august 2020 și fiind atribuite unui alt autoturism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.