Timișoara începe etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID cu doar...

Timișoara începe etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID cu doar două centre

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoarei a transmis, astăzi, că lucrează împreună cu Prefectura și Direcția Județeană de Sănătate Publică pentru deschiderea, în cel mai scurt timp, a tuturor centrelor de vaccinare.

Primăria a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării, care reprezintă 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație.

„Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Intervenției (CJCCI) ne-a solicitat alocarea a două centre pentru vaccinare.


Continuăm amenajarea celorlalte și le punem la dispoziție etapizat pe măsură ce ni se cere. Acele primele două centre vor funcționa la Iulius Town și la Spitalul CFR. La Iulius Town vaccinarea va fi realizată de echipe mixte de cadre medicale de la Spitalele Municipal și Louis Țurcanu din subordinea Primăriei. Le mulțumesc!”, a transmis Dominic Fritz.

Vaccinarea va începe luni. Înscrierea se face pe platforma națională https://vaccinare-covid.gov.ro/ începând de vineri, 15 ianuarie, ora 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.