Traficanți de țigări, opriți cu focuri de armă. Unul dintre suspecți a...

Traficanți de țigări, opriți cu focuri de armă. Unul dintre suspecți a fost rănit

0
DISTRIBUIȚI

pistol

Polițiștii de frontieră din Maramureș au tras luni seara mai multe focuri de armă pentru oprirea unor persoane suspectate de trafic de țigări. Un glonț tras de polițiști a ricoșat din caroseria unei mașini și l-a rănit pe unul dintre șoferi.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiștii din Sarasău au observat luni seara două mașini de teren pe un drum forestier din zona Barajului Firiza.

În momentul în care polițiștii s-au îndreptat spre mașini cu intenţia de a-i legitima pe şoferi, cele două autoturisme au demarat în trombă spre poliţiştii de frontieră cu intenţia de a-i lovi.

Polițiștii i-au somat pe șoferi să oprească și, pentru că aceștia nu au încetinit, au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile maşinilor de teren.

„Nici de această dată şoferii nu s-au oprit, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea acestora, iar după aproape 600 de metri autovehiculele au fost găsite pe marginea drumului, iar la volanul uneia dintre maşinii se afla unul dintre şoferi care era rănit în zona coapsei”, a transmis Poliția de Frontieră.

Șoferul, cu cetățenie română, a fost transportat cu Ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform reprezentanților Poliției de Frontieră, un glonț a ricoșat din caroseria unei mașini și l-a rănit pe șofer.


Acesta este în continuare în spital, fiind în afara oricărui pericol.

Polițiștii au indisponibilizat şi cel de-al doilea autovehicul în care se aflau două persoane, iar în urma cercetării zonei a mai fost depistat un microbuz încărcat cu baxuri cu ţigări, în care se mai aflau alte două persoane.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.