A trecut o săptămână de la dispariția unui copil de 7 ani,...

A trecut o săptămână de la dispariția unui copil de 7 ani, în vestul țării. Căutările continuă

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile anunță cu au fost reluate căutările copilului de 7 ani, dispărut în urmă cu o săptămână pe drumul către o stână. La căutare participă polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari și voluntari participă sâmbătă cu mai multe mașini la acțiunea de căutare a copilului de 7 ani care a dispărut sâmbăta trecută de acasă.

Potrivit autorităților, la acțiunea de căutare a copilului participă 16 polițiști cu cinci autoturisme, șase jandarmi cu două mașini, 20 de voluntari cu cinci mașini de teren și 12 pompieri cu trei autoturisme de teren.

Căutările băiatului au început sâmbătă seara.


Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors. Zilele trecute, copilul a fost căutat de zeci de persoane cu mașini de teren, autoșenilate, bărci și drone.

Conform polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.