Trei cadre medicale din Timișoara, confirmate cu COVID 19 după ce s-au...

Trei cadre medicale din Timișoara, confirmate cu COVID 19 după ce s-au vaccinat. Care este explicația

1
DISTRIBUIȚI

Trei cazuri de infectări cu COVID-19 au fost confirmate după inoculare, în rândul cadrelor medicale care s-ai vaccinat în aceste zile la Timișoara. Directorul Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, a explicat la Digi24 că cele trei persoane aveau deja boala, dar erau asimptomatice în momentul vaccinării.

„Vorbim despre două cadre medicale și un cadru auxiliar.


Cadrul auxiliar a fost diagnosticat pozitiv chiar a doua zi după vaccinare și celelalte cadre medicale estimativ la 6-7 zile. Nu erau încă sub protecția vaccinului, deci nu le-am pus în acest context. Erau în cursul bolii, simptomatic ușor toate trei și când i-am testat i-am descoperit pozitiv”, a spus medicul pentru sursa citată.

Cristian Oancea a adăugat că starea celor trei este bună și că vaccinul îi ajută, pentru că încep să producă anticorpi neutralizanți care lupta cu boala.

Întrebat dacă ar trebui luată în calcul testarea persoanelor înainte de vaccinare, Oancea a răspuns că rezultatul testului depinde de încărcătura virală și ar putea fi fals negativ. „Depinde de încărcătura virală. Astăzi poți să fii negativ și peste 2 zile pozitiv. Nu înseamnă că dacă ne vedem azi cu o persoană COVID pozitiv mâine avem și noi. Trebuie să treacă 6-7 zile”, a mai explicat dr. Oancea la Digi24.

Șeful Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara a spus că s-a vaccinat și nu a avut efecte adverse, chiar dacă are fond alergic, și că 90% din colegii să-i și-au făcut vaccinul împotriva COVID-19.

1 COMENTARIU

  1. „nu a avut efecte adverse, chiar dacă are fond alergic” – ce psihopat. clar psihopat sau pur si simplu mincinos. sa stii ca ai alergii si sa faci un vaccin fara de care se poate trai bine-mersi… cum altfel sa numesti asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.