Trei spectacole în sala mare a Teatrului clasic „Ioan Slavici” din Arad,...

Trei spectacole în sala mare a Teatrului clasic „Ioan Slavici” din Arad, în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul clasic „Ioan Slavici” din Arad aduce în această săptămână în fața publicului nu mai puțin de trei spectacole în sala mare a teatrului. În 21 ianuarie va avea loc premiera spectacolului „Tatăl” de Florian Zeller, în regia lui Radu Iacoban, povestea emoționantă în care spectatorii sunt invitați la o incursiune în mintea unui bătrân condamnat la boala uitării. „Să ne cunoaștem mai bine”, un scenariu colectiv pus în scenă de Cristian Ban, aduce în fața spectatorilor un inedit demers teatral, prin care cei prezenți sunt invitați să participe la un sondaj de opinie și să răspundă sincer, sub protecția anonimatului, unor întrebări provocatoare precum „Ați furat vreodată?” „Ce avere aveți?” sau „Sunteți fericiți?” Spectacolul va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, și este recomandat celor care au vârsta peste 16 ani. Ultimul spectacol al acestei săptămâni, „Cerere în căsătorie” după A.P. Cehov, a cărui traducere și adaptare scenică este semnată de Florin Covalciuc iar asistent de regie este Laurian Oniga, va avea loc în 24 ianuarie.


În atmosfera rusească de la sfârșitul secolului al XIX-lea, o cerere în căsătorie neînțeleasă la început se transformă într-o dispută pe proprietăți, devenind motiv de supărare și de insulte între vecini, dar când adevăratul motiv al vizitei este înțeles, pețitorul este poftit înapoi și tratat ca un adevărat cavaler, iar perfectarea căsătoriei are în cele din urmă  loc după un schimb de replici spumoase.

Biletele se pot achiziționa online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția teatrului. Toate spectacolele încep la ora 19.00, cu respectarea măsurilor de protecție recomandate pentru limitarea răspândirii coronavirusului iar programul poate suferi modificări în funcție de evoluția situației epidemiologice la nivelul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.