Trupa maghiară Dirty Slippers lansează noua lor melodie cu un interviu la...

Trupa maghiară Dirty Slippers lansează noua lor melodie cu un interviu la Radio Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Formația maghiară Dirty Slippers lansează un nou single la Timișoara

Formația maghiară Dirty Slippers, care de-a lungul anilor a susținut mai multe concerte și-n țara noastră, își va lansa noul single Rendetlen gyerek cu un interviu ce va fi difuzat sâmbătă 16 ianuarie în cadrul emisiunii în limba maghiară transmisă de Radio Timișoara între orele 14 și 15.

Dirty Slippers este una din trupele din țara vecină care a poposit cu mai multe ocazii în zona noastră și s-a îndrăgostit și de Timișoara.

„Am cântat acum câțiva ani în deschiderea celor de la Rezident Ex în centrul Timișoarei, la Club 30 (n.n.


– în luna octombrie a anului 2013), și ne-am îndrăgostit instantaneu de Timișoara. Susținem des conerte în Ardeal, dar a fost o senzație deosebită faptul că publicul din Timișoara a primit cu drag piesele noastre. După concert, am colindat cluburile și ne-a plăcut foarte mult atmosfera și faptul că ooamenii chiar știu să se distreze. Din acest motiv, am revenit cu drag la Timișoara la invitația celor de la Vama care au susținut un concert la Anturaj. A fost un recital de zile mari și am văzut din nou ce frumoasă e viața de noapte din Timișoara, spune Lobó-Szalóky Lázár, solistul trupei maghiare Dirty Slippers, care a evoluat printre altele și în cadrul festivalului Arad Open Air.

Formația maghiară a luat naștere în 2005 la Gyula și a debutat discografic trei ani mai târziu cu discul omonim. Pentru acest an, trupa maghiară pregătește cel de-al patrulea disc, iar printre colaboratorii acestuia se numără producătorii muzicali George Shilling (care a lucrat în trecut cu Oasis sau Mike Oldfield), Tim Palmer (Bon Jovi și U2) și Beau Vallis (Pharell Williams, Beyoncé).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.