Trupele timișorene Implant pentru Refuz și Melting Dice în topul anului 2020

Trupele timișorene Implant pentru Refuz și Melting Dice în topul anului 2020

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz

Clasamentul realizat de Radio Trib cu piesele cele mai de succes din anul 2020 care au fost difuzate în cadrul Romtop este marcat de prezența trupelor timișorene Implant pentru Refuz și Melting Dice. Pe poziția secundă a acestui top de sfârșit de an se află melodia Surâs, o melodie interpretată de cei de la Implant pentru Refuz alături de invitații Laura Brat și Teo Milea.

La sfârșitul anului 2019, formația Implant Pentru Refuz a lansat cel de-al nouălea material discografic, album care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi formaţiei. O altă piesă din acest disc, Peste ceas (cu Robin) se regăsește deasemenea în acest top de sfârșit de an, pe locul 9.

Melodia „Vis“, realizată de chitaristul formației Implant pentru Refuz, Valentin Popescu („Freaky“) ocupă locul cinci în topul anului realizat de către cei de la Radio Trib.


Melodia a fost realizată în timpul carantinei din acest an, iar faptul că „Vis“ a ajuns în top a fost o reală surpriză pentru artistul născut în 16 decembrie 1976 la Timișoara. „Nu e nimic special, e un cântecel scos în pandemia vieții… Cu Implant pentru Refuz nu aveam condiții tehnice ca să cantam toți, apăreau multe trupe cu live făcut home, nici asta nu ne-a plăcut. Ca fiecare, am trecut prin tot felul de stări în perioada aia de lockdown. La un moment dat am scos chitara și a ieșit un cântec. Nu am stat prea mult la finisat, am dat cu el în eter.

Melting Dice

Formația timișoreană Melting Dice ocupă locul patru în acest clasament al anului cu piesa Uitat. Timișorenii au lansat în 2017 albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare. Materialul conține zece piese, compoziții proprii ale trupei, compuse în perioada 2014 – 2016. Înregistrările s-au făcut în studioul propriu, iar partea de mix, master și producție s-a realizat la Firstline Studio în Italia, producător fiind Alex Marton, cel care semnează și producția discurilor Robin and the Backstabbers. La sfârșitul anului trecut, cei de la Melting Dice au lansat un E.P. numit „Mat Deschis“.

Pe prima poziție a acestui clasament se află formația Pinholes – Zagadka, iar printre artiștii care se regăsesc în celelalte poziții se numără Alternosfera, Crize, White Walls, Vița de Vie, Vama, Robin and the Backstabbers, Eyedrops sau Om la lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.