Un fost șef al Poliției Locale Oradea este suspectat că și-a înjunghiat...

Un fost șef al Poliției Locale Oradea este suspectat că și-a înjunghiat soția

0
DISTRIBUIȚI

Un fost șef al poliției Locale Oradea este suspectat că și-a înjunghiat soția. Conform informațiilor prezentate de bihon.ro, bărbatul ar fi înjunghiat victima de mai multe ori și a apoi a fugit.


Când a fost găsit avea hainele pline de sânge și mai multe plăgi pe mâini, picioare, abdomen și torace.

Potrivit presei locale, bărbatul a fost director general şi director adjunct al Poliţiei Locale Oradea, dar a ocupat și diferite funcții de conducere în cadrul Primăriei. Incidentul în care bărbatul este suspect s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

Femeia a fost înjunghiată în timp ce se afla în stradă și apoi a fost transportată la spital. Victima a fost operată, iar starea ei este stabilă.

Și suspectul a ajuns la spitalul din Oradea. El a fost găsit de polițiști în zona producerii incidentului. Era plin de sânge și avea mai multe răni după ce s-ar fi înjunghiat singur în diferite părți ale corpului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Ei nu au reușit încă să-l audieze pe suspect deoarece acesta se afla internat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.