Un recidivist care a făcut închisoare pentru tentativă de omor, trimis acum...

Un recidivist care a făcut închisoare pentru tentativă de omor, trimis acum în judecată pentru crimă

0
DISTRIBUIȚI

Un recidivist a fost trimis în judecată de procurorii timișoreni pentru o crimă care a avut loc în vara anului trecut. El este judecat într-un dosar de omor calificat, fiind în arest preventiv.

Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș anunță că procurorii au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

Inculpatul este judecat pentru o crimă petrecută în vara anului trecut, în zona Gării de Nord din Timișoara.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în noaptea de 23.07.2020, în jurul orei 03:28, în incinta Gării de Nord din Timișoara, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ș.V.-A.


i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un cuțit în zona pieptului, în partea dreaptă, lovitură în urma căreia victima a suferit leziuni traumatice grave care au condus imediat la decesul acesteia la fața locului, în condițiile în care inculpatul Ș.V.-A. a mai comis anterior, în cursul anului 2005, o tentativă la infracțiunea de omor calificat”, au anunțat procurorii.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.