Un tânăr a intrat în tribunal cu un cuțit de 25 de...

Un tânăr a intrat în tribunal cu un cuțit de 25 de centimetri asupra sa. Ce le-a spus jandarmilor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1227660677">

Un tânăr de 24 de ani a fost depistat de jandarmi că a intrat cu un cuțit de 25 centimetri în clădirea Tribunalului Mehedinți.

Potrivit Jandarmeriei Mehedinți, comportamentul irascibil al tânărului care se afla în incinta Tribunalului Mehedinți a atras atenția subofițerului care asigura paza instituției.

Tânărul a refuzat să se legitimeze, iar întrebat despre motivul prezenței sale în clădirea Tribunalului a spus că își însoțește fratele.

În urma verificărilor făcute, asupra tânărului a fost găsit un cuțit în lungime de aproximativ 25 de centimetri, despre care acesta a spus că îl folosește pentru autoapărare.

Tânărul de 24 de ani a fost amendat cu 500 lei pentru refuz de legitimare, iar jandarmii au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, care vor fi trimise poliției pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.