Universitatea de Vest din Timișoara, pregătiri pentru posibilitatea reîntoarcerii la cursuri

Universitatea de Vest din Timișoara, pregătiri pentru posibilitatea reîntoarcerii la cursuri

0
DISTRIBUIȚI

Pentru pregătirea reluării activității în formatul clasic, în cadrul comunității academice a Universității de Vest din Timișoara vor fi organizate consultări, în cadrul fiecărei facultăți, pentru a dezbate și pentru a adopta cele mai oportune decizii cu privire la formatul în care se vor desfășura activitățile didactice în semestrul al doilea.

„Pe tot parcursul anului trecut, am căutat să păstrăm în activitatea UVT formatul clasic, al activităților față în față, dar condițiile crizei pandemice nu ne-au permis să rămânem în activități clasice, ci doar, cel mult, în sistem hibrid, și acesta pentru o scurtă perioadă de timp.


Am avut în vedere, permanent, de la începutul crizei pandemice, nevoia firească de normalizare a programului universitar, pentru reluarea cursurilor față în față. Sperăm ca evoluția epidemiologică să ne permită revenirea la formatul clasic al activităților UVT, de la începutul următorului semestru”, a spus rectorul Marilen Pirtea.

În zilele următoare vor fi consultate cadrele didactice și studenții din fiecare facultate componentă a UVT cu privire la modalitatea de desfășurare a activității didactice în semestrul al doilea, iar structurile de conducere ale facultăților vor analiza rezultatele acestui proces de consultare precum și situațiile și condițiile de reluare a cursurilor și seminarelor, o decizie a UVT urmând să fie exprimată înainte de data începerii semestrului al doilea. Deciziile luate vor avea în vedere ansamblul condițiilor pandemice și de securitate medicală, pentru ca revenirea în spațiile universității să se realizeze sub semnul deplinei siguranțe pentru studenți, profesori și cercetători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.