Vicepreședintele PSD Timiș, critici dure pentru campania de vaccinare anti-COVID: „Platforma de...

Vicepreședintele PSD Timiș, critici dure pentru campania de vaccinare anti-COVID: „Platforma de programări este o catastrofă”

0
DISTRIBUIȚI

Noul vicepreședinte al PSD Timiș, omul de afaceri Adrian Cionca, a criticat dur modul în care autoritățile desfășoară campania de vaccinare anti-COVID 19.

„Pentru prima dată în democrație, iarna care nu-i ca vara nu mai ține loc de subiect național, chiar dacă unii bucureșteni îngheață în case.


Vaccinarea ne doare pe toți și nu e de la înțepătura în bicepsul format sau nu la sala de forță. Platforma de programări este o catastrofă – deși România se poate lăuda cu cei mai buni IT-iști din Europa, primarii lăsați să se descurce singuri sunt depășiți cu organizarea centrelor de vaccinare iar multe dintre categoriile vulnerabile nu au ajuns încă să primească minime informații, cu excepția unor clipuri destul de slabe care rulează pe televiziuni și a unor declarații «formă fără fond» din care prea puțini au înțeles ceva. Critica e bună doar când este constructivă, de acord. Dar aici nu este vorba doar despre asta ci despre faptul că pe o temă vitală pentru populație unii mimează munca și priceperea”, a transmis Adrian Cionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.