Viceprimarul Lațcău, despre deszăpezire din Timișoara: au fost împrăștiate 200 de tone...

Viceprimarul Lațcău, despre deszăpezire din Timișoara: au fost împrăștiate 200 de tone de sare, la fel ca pe drumurile naționale din două județe

3
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat, luni, că de-a lungul nopții s-a intervenit cu 14 utilaje și cu o cisternă cu clorură de calciu, deci cu 15 utilaje în total.

„De duminică de la 8 dimineața până astăzi la 8 dimineața au fost împrăștiate 200 de tone de sare și 10 tone de clorură și material antiderapant. Ca o unitate de măsură similară, DRDP Timișoara, în Timiș și în Caraș-Severin a distribuit 200 de tone de sare, deci pe străzile Timișoarei a fost distribuită o cantitate de sare egală cu ce s-a distribuit pe drumurile naționale în două județe.


De asemenea, ieri s-au deszăpezit în întregime toate cele 513 ale STPT și astăzi primăria a început de la ora 6 să intervină pe trotuare și pe alei în cartiere. Avem o echipă în schimbul I de la ora 6 la ora 14, cu 70-80 de oameni, care intervin în cinci zone. Iar în schimbul 2, de la ora 14 până seara avem 50-60 de oameni. De-a lungul zilei de astăzi vom interveni pe toate trotuarele din Timișoara și în cartiere, desigur, în măsura în care se va putea și vor putea oamenii să facă față. Ne pare rău că nu se poate interveni pe toate străzile în același timp”, a precizat Ruben Lațcău.

Deși contractul pentru deszăpezire și de salubrizare, a fost preluat de la fosta administrație, viceprimarul este de părere că mai e loc de îmbunătățire.

„Vom introduce, pe site-ul primăriei, până la sfârșitul acestei luni, poziția prin GPS a mașinilor de deszăpezire, dar și a celor de salubrizare stradală în așa fel încât activitatea acestora să poate fi urmărită în timp real de către cetățeni, iar în cazul în care unele servicii nu sunt bine făcute, ele pot fi sesizate de către cetățeni. Vom trage niște concluzii după aceste zile în privința modului în care s-a intervenit pe străzile Timișoarei și împreună cu operatorul vom face niște modificări astfel încât să putem să avem o intervenție cât mai eficientă pe viitor și să învățăm din aceste zile”, a mai adăugat Ruben Lațcău.

3 COMENTARII

  1. Aceste viceprimar infractor,sa se abtina.
    Cum tipati?Fara penali?
    Si acum aveti un proaspat penal in functie de…viceprimar.Rusine sa va fie celor ce ati schimbat hotii cu alti hoti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.