Zeci de firme și mijloace de transport, verificate de polițiști în ultimele...

Zeci de firme și mijloace de transport, verificate de polițiști în ultimele 24 de ore. Câți timișeni au fost amendați că nu purtau mască

0
DISTRIBUIȚI

Sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au controlat zone aglomerate, spații comerciale, mijloace de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 241 de forţe de ordine, fiind verificate 79 de societăți comerciale, precum şi 51 de mijloace de transport persoane, dintre care 34 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 162 de amenzi în valoare totală de 59.500 de lei.


Dintre acestea, 147 de sancțiuni contravenționale în valoare de 53.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 15 sanctiuni în valoare de 6.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.