Accident în lanț pe o șosea din vestul țării, din cauza unui...

Accident în lanț pe o șosea din vestul țării, din cauza unui șofer băut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trei maşini au fost implicate astăzi într-un accident rutier grav, pe Drumul Naţional 7, la intersecţia cu şoseaua Deva – Hunedoara, în zona localității Sântuhalm.

„Echipele de salvare şi intervenţie ale Detaşamentului Deva, deplasate de urgenţă la locul accidentului, au găsit în mijloacele de transport două victime dintre care una încarcerată. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat protocoalele de stabilizare a victimelor. O femeie, cu un traumatism grav la nivelul capului, a fost extrasă de echipa de descarcerare din maşină şi transportată cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cu medic, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva. Tot la unitatea spitalicească din Deva a ajuns şi cealaltă persoană rănită”, a informat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Au fost trei victime: un bărbat de 49 de ani, cu o contuzie la nivelul genunchiului, un bărbat de 39 de ani, cu traumatism cranian şi cu o plagă contuză şi un traumatism de coloană cervicală – a fost transportat la spitalul din Deva, şi o femeie de 32 de ani cu un traumatism cranian sever, multiple plăgi escoriate, un traumatism abdominal şi de bazin – a fost stabilizată la faţa locului şi transportată la UPU Deva”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Primele cerecetări efectuate de poliţişti la faţa locului arată un conducător auto care se deplasa din direcţia Hunedoara – Orăştie, în zona de acţiune a indicatorului „obligatoriu la dreapta” a virat la stânga, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau pe DN7 (unul din direcţia Deva – Simeria, celălalt din direcţia Simeria-Deva), a transmis sursa citată.

„Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a prezentat o concentraţie de 1.06 mg/l, alcool pur în aerul expirat.


În urma impactului au fost transportate la spital două persoane (soţ-soţie) aflate în autoturismul care circulă din direcţia Deva-Simeria. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Acesta a fost al doilea accident rutier petrecut în intersecţia din Sântuhalm în luna februarie. Conform adevarul.ro, semafoarele montate la intersecția dintre DN 7 şi DJ 687 Hunedoara – Deva, s-au defectat în dimineaţa zilei de 14 ianuarie şi de atunci nu au mai fost reparate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.