Angajații de la Asistență Socială, sprijin pentru timișorenii izolați sau carantinați FOTO

Angajații de la Asistență Socială, sprijin pentru timișorenii izolați sau carantinați FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-735165082">

De la începutul acestei pandemii, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a venit în sprijinul persoanelor vârstnice dar și a celor carantinate și izolate la domiciliu prin echipele mobile. Asistenții sociali au preluat listele de cumpărături, medicamente, rețete, facturi și alte solicitări, încercând într-un timp cât mai scurt să-i ajute pe cei aflați în nevoie.

Unul dintre sutele de apeluri primite pe numărul de urgență pus la dispoziția timișorenilor în acest sens, 0356 981, a venit din partea unui timișorean, aflat în izolare la domiciliu. În această situație, o echipă mobilă s-a deplasat la adresa indicată pentru a-i duce produse alimentare de strictă necesitate. Geamurile locuinței erau prevăzute cu grilaj metalic, timișoreanul a ieșit în curtea secundară, iar produsele au ajuns în posesia sa peste gardul imobilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.