Aniversare pentru timișoreanul Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de...

Aniversare pentru timișoreanul Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Dan Negru

Binecunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru împlinește astăzi 50 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La mulți ani!

„Am început să lucrez la Radio Timișoara în 1991. Erau anii in care radioul avea putere. Netul nu exista și televiziunea acelor ani manipula, așa că radioul era opțiunea curată de informare.


Și Timișoara era un bastion, o redută. Era perioada în care mă implicam în probleme politice sau sociale prin programele mele de la Radio Timișoara, aveam rubrici politice cum era Dilema Săptămânii sau aveam programe precum Curierul Serii. Azi nu m-aș mai întoarce la astfel de programe. Publicul e altul, lumea e alta. Dar asta nu înseamnă ca nu mi-e dor de anii ăia, fără sa fiu nostalgic. Din 1994 am trecut la TVR… Mircea Albulescu îmi povestea că e mai greu să faci radio decât TV pentru că la radio trebuie să pui decorurile în mintea ascultătorului, să descrii totul, pe când televizunea îți arată totul. Radioul e anacronic azi, dar și televizunea a început să fie. N-a fost ușoară trecerea. Am părăsit sistemul public media la sfârșitul anilor ’90, când el a început să sa prăbușească din cauza pilelor și a relațiilor. Din nefericire, Timișoara are azi cel mai subdezvoltat sistem media local din România“, își amintește Dan Negru despre începuturile sale.

Supranumit de presa autohtonă „Regele Audiențelor” datorită recordurilor de audiență TV pe care le-a stabilit de-a lungul anilor, Dan Negru a avut parte recent de o nouă recunoaștere. Prezentatorul emisiunii Revelionul Starurilor 2021 de la Antena 1 s-a poziționat pe locul secund în topul audiențelor, în Europa, fiind depășit doar de către cei de la BBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.