A apărut S21. Mai merită să cumperi Samsung S20?

A apărut S21. Mai merită să cumperi Samsung S20?

0
DISTRIBUIȚI

 

Cea mai recentă serie emblematică Samsung a sosit în sfârșit și vine cu multe îmbunătățiri față de generațiile anterioare de telefoane flagship. De la afișaje AMOLED mai luminoase până la creșterea performanței pe care o aduc noile procesoare, noua serie Galaxy S21 este destinată să atragă pe oricine dorește cele mai noi și cele mai bune oferte de Samsung.

Dar pentru consumatorul mediu care preferă să experimenteze un flagship Samsung Galaxy fără a fi obligat să plătească cel mai mare preț pe cel mai recent dispozitiv, Samsung S20, Samsung S20 Plus și Samsung S20 Ultra de anul trecut sunt încă dispozitive destul de performante.

Pentru a te ajuta să iei o decizie în cunoștință de cauză, vom compara cea mai recentă serie Samsung S21 cu Samsung S20 din 2020. Am defalcat această comparație între cele trei variante Galaxy S20 și modelele lor corespunzătoare Samsung S21.

Samsung S21 vs Samsung S20

Samsung S21 standard pare destul de similar cu Samsung S20 în ceea ce privește specificațiile interne. Poate singura îmbunătățire semnificativă a Samsung S21 este chipsetul mai nou și semnificativ mai puternic. Scannerul de amprente cu ultrasunete Qualcomm de a doua generație vine standard pe toate cele trei dispozitive.

Între timp, Samsung S21 vine cu un afișaj Full HD + Super AMOLED care poate fi văzut ca inferior în comparație cu ecranul WQHD + de pe Samsung S20. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că afișajul WQHD + a trebuit să fie redus la rezoluția Full HD + pentru a utiliza rata de reîmprospătare de 120Hz. Nu doar atât, afișajul Galaxy S21 – deși mai mic din punct de vedere al rezoluției – poate suporta și comutarea dinamică a ratei de reîmprospătare, astfel încât rata de reîmprospătare să se schimbe automat sincronizată cu rata de cadre la care o aplicație redă de obicei datele.

În schimb, o zonă în care Samsung S21 este  cu siguranță inferior este noul spate din plastic, în ciuda prețului său premium.


În plus, Galaxy S21 pierde și o variantă de 12 GB.

Samsung S21 Plus vs Samsung S20 Plus

Comparația dintre Samsung S21 Plus și Samsung S20 Plus este aproape aceeași din toate punctele de vedere ca la setul anterior de dispozitive. Singurul factor care iese în evidență este că Samsung S21 Plus folosește încă un spate din sticlă. La fel ca Samsung S21 standard, S21 Plus vine cu un afișaj mai luminos, dar cu prețul unei rezoluții mai mici, o rată de reîmprospătare de 120Hz și o comutare dinamică, o performanță mai bună decât generațiile anterioare și un scaner de amprente mai mare și mai eficient.

Modelul Plus din acest an are un preț mai mic decât modelul de anul trecut și este un stimulent suficient pentru ca utilizatorii să cumpere Samsung S21 Plus față de Samsung S20 Plus. Din nou vei pierde variantele de stocare de 12 GB RAM sau 512 GB.

Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S20 Ultra

Samsung S21 Ultra este în mod clar cel mai atrăgător dispozitiv dintre cele trei și aici vedem și cea mai mare îmbunătățire. În afară de îmbunătățirile în ceea ce privește puterea de procesare, care este aceeași pentru toate modelele, Samsung S21 Ultra are un ecran mult mai luminos și mai clar. Samsung S21 Ultra este, de asemenea, primul smartphone al companiei cu un ecran calibrat pentru a suporta o rată de reîmprospătare de 120Hz pe rezoluție WQHD +. În plus, vei beneficia de asistență S Pen pe Samsung S21 Ultra și asta face smartphone-ul mult mai interesant.

Samsung S21 Ultra primește, de asemenea, îmbunătățiri majore în ceea ce privește camerele. Este primul smartphone care prezintă senzorul ISOCELL HM3 108MP de la Samsung, care acceptă captura de culoare pe 12 biți. De asemenea, vine cu două obiective foto – o fotografie standard 3x și o cameră periscop de 10x cu zoom hibrid de până la 100x. Samsung S21 Ultra folosește, de asemenea, Zoom Lock susținut de AI pentru a garanta că imaginile de 100x nu sunt alterate din cauza tremurului.

În cele din urmă, spre deosebire de celelalte modele, Samsung S21 Ultra nu are un preț sub Samsung S20 Ultra. Dar toate îmbunătățirile hardware și software cu care este echipat îl fac să merite prețul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.