Apelul unui consilier local din Timișoara care s-a luptat 22 de zile...

Apelul unui consilier local din Timișoara care s-a luptat 22 de zile cu COVID 19: „Păziți-vă cât se poate, e o boală perfidă”

2
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Rodica Militaru de la USR PLUS a trecut prin momente foarte grele în ultima perioadă. Atât ea cât și soțul său s-au infectat cu coronavirus și au ajuns la spital.

„Mai bine de trei săptămâni am fost cu covid, 14 zile acasă cu febră mare, opt zile în spital.


Soțul meu a stat 11 zile în spital, dar de aseară suntem amândoi acasă. Suntem ca două mâțe leșinate, vom face încă 40 de zile de tratament, dar măcar suntem acasă și ultimul test PCR ne-a ieșit negativ”, povestește Rodica Militaru.

Aceasta spune că a fost impresionată de modul în care s-au comportat cadrele medicale de la ASCAR, spital suport covid, unde a fost internată împreună cu soțul său.

„Am fost internați amândoi la ASCAR: am rămas profund impresionați de profesionalismul, răbdarea, empatia întregului personal medical. Le suntem profund recunoscători acestor minunați oameni dedicați, care lucrează în condiții deosebit de grele”, a precizat Rodica Militaru.

Consilierul municipal are un mesaj pentru prietenii săi adevărați și virtuali: „Aveți grijă de voi, păziți-vă cât se poate: covidul e o boală perfidă, îți dă impresia o zi-două că te mai lasă, ca să se întoarcă și să te lovească cu și mai mare putere. Vă mulțumim tuturor care v-ați interesat de noi și ne-ați transmis gândurile voastre bune, a contat enorm pentru starea noastră sufletească!”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.