Bărbat care și-a amenajat un adăpost improvizat în Parcul Civic din Timișoara,...

Bărbat care și-a amenajat un adăpost improvizat în Parcul Civic din Timișoara, „ridicat” de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au efectuat, în cursul zilei de ieri și azi dimineață, ca urmare a unor sesizări, verificări în Parcul Civic, unde era semnalată prezența unui adăpost improvizat.

Astfel, la fața locului a fost depistat un bărbat de 59 de ani, originar din județul Mehedinți, care dormea acolo și strângea pe lângă el tot felul de resturi. Acesta a fost preluat și transportat la adăpostul pentru oamenii străzii de la Pădurea Verde, unde poate beneficia de un loc cald pentru a dormi și de o masă, iar locația a fost igienizată la solicitarea polițiștilor locali.

Parcul Civic este în faza de reamenajare, amplasamentul fiind predat în administrare constructorului până la finalizarea lucrărilor. Polițiștii locali continuă în această perioadă acțiunile pentru depistarea și preluarea din stradă a cerșetorilor și oamenilor străzii, această problemă fiind permanent monitorizată, luându-se măsurile legale care se impun în astfel de situații.

De la începutul acestui an, au fost depistate de polițiștii locali 86 de astfel de persoane pe străzile orașului.


Timișorenii pot semnala cazurile în care observă cerșetori sau oameni ai străzii la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca un echipaj să se deplaseze la fața locului pentru a lua măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.