Beck Corlan a lansat un videoclip „în doi“: „Magia vieții stă în...

Beck Corlan a lansat un videoclip „în doi“: „Magia vieții stă în lucrurile simple“

0
DISTRIBUIȚI

Beck Corlan a lansat un nou videoclip pentru piesa „În doi“, o poveste sonoră care își propune să ilustreze frumusețea lucrurilor simple care ne colorează existența.

„Am început să lucrez la această piesă cu câteva luni în urmă. Pandemia mi-a dat timp să răsfoiesc prin folderele din computer, și am dat de ea, era acolo, scrisă de câțiva ani și neluată în seamă . Când m-am uitat peste ea și am reascultat-o mi-am spus că este o piesă pe care trebuie să o public. Dani Kui de la Cinematica Studio și-a dorit mult să facem o colaborare în care să surprindă viață noastră îmbinându-se cu muzica. Datorită oamenilor că el am reușit să îmi ies din zona de confort și să filmăm acest clip cu toată familia.

Încă din armonii, piesă îmi inspiră că magia vieții stă în lucrurile simple.


Să nu se înțeleagă că mi-a fost ușor să produc piesă asta….deloc, la acest capitol am avut o serie de instrumentiști excepționali care nu doar că au țesut notele potrivite în ea, dar au avut răbdare cu mine să o aducem împreună la locul la care a ajuns azi. Pentru asta le sunt recunoscătoare lor, echipei care a lucrat în studio : chitară clasică: Johnny Kui, chitară adițională : Vlad Cotruș, clape adiționale : Marcelle Poaty-Souami, duduc: Lucian Nagy, voci adiționale: Ana Kui, contrabas: Mircea Ardeleanu Jr. orchestrație: Johnny Kui și mix și master : Johnny Kui, Mtz Cat Works“, spune artista.

Solista Beck Corlan, a devenit cunoscută drept una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute și a editat cu șase ani în urmă albumul „Poduri de Pace”. În cursul anului trecut, Beck Corlan a fost invitată să susțină un concert în cadrul celei de-a patra ediții a Timișoara Refugee Art Festival , a câștigat premiul concursului Bega Music Festival la secțiunea creație și a susținut un recital la Aerodromul Cioca, inclus în cea de-a doua ediție a Flight Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.