Casa celui care a dezvăluit abuzurile lui Nasleu la Piețe SA, vandalizată....

Casa celui care a dezvăluit abuzurile lui Nasleu la Piețe SA, vandalizată. Vezi imaginile surprinse de camerele de supraveghere

2
DISTRIBUIȚI
Vandalul surprins de camera de supraveghere

Casa celui care a avut curaj să facă publice abuzurile lui Ioan Nasleu ca director al Piețe SA a fost, azi noapte, vandalizată. Vă reamintim că Marius Ștefoni, cel care a fost angajat de Nasleu ca om de încredere și pe care l-a dat afară după ce a refuzat să-i îndeplinească ordinele, a dezvăluit faptul că bani din conturile Piețe SA au fost folosiți în interes personal pentru a cumpăra diverse bunuri sau că angajații au fost puși să lucreze pentru Nasleu în diverse locații.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, la ora 00,44, se vede cum apare un tânăr cu șapcă pe cap și cu mască chirurgicală pe față.


După ce se uită în toate părțile, individul scoate din buzunarul gecii un spray cu care începe să mâzgălească poarta și geamurile casei din localitatea cărășeană Obreja. Sigur pe el, individul s-a întors și și-a desăvârșit ”opera”, după care a plecat grăbit.

”Se lucrează iar la intimidare. Sigur, vrea cineva să îmi dea un semn. Dacă nu mai poate prin mesaje sau telefoane, o face așa. Cred că domnul Nasleu vrea să îmi trimită un mesaj. Prea au legătură toate cu ce mă defăimează pe mine și pe familia mea în ultimele zile acesta în spațiul public. Nu numai pe mine, ci și pe mama mea, pe frații mei”. a declarat Ștefoni pentru PRESSALERT.ro. Acesta a depus o plângere la Poliție pentru vandalizarea casei.

2 COMENTARII

  1. Un papagal era nasrau,cand era angajat la SRI singura modalitate de a agata femei era sa prezinte legitimatia,cu unele mergea,dar la alea cu 8 clase.
    Avea o rabla de masina decapotabila,taranu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.