Ce explicație mincinoasă a găsit Nasleu pentru aducerea ”cuceririi” de la București...

Ce explicație mincinoasă a găsit Nasleu pentru aducerea ”cuceririi” de la București cu mașina de la Piețe SA, în plină stare de urgență

1
DISTRIBUIȚI

Directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, a venit, aseară, într-o emisiune TV, cu o explicație halucinantă pentru faptul că a trimis doi angajați și mașina de la firma municipalității la București pentru a o aduce la Timișoara pe noua sa ”cucerire”, în plină stare de urgență provocată de pandemia de coronavirus. După ce în conferința de presă a susținut că ”să arunce cineva cu piatra care a avut mașină de serviciu și nu a folosit-o nici măcar o dată în interes de serviciu”, după câteva ore a venit cu o altă variantă pentru transportarea Laurei Aștileanu, variantă care este contrazisă de realitate.

”Dacă vă aduceți aminte, neștiind ce să fac pentru siguranța cumpărătorilor și comercianților am văzut că la spitale se montau acele tuneluri de dezinfecție.


Dom le, hai să facem în plus, ca această pandemie să nu-i afecteze. La un moment dat, niște specialiști mi-au spus vezi ce se bagă în tunelurile astea trebuie să nu afecteze hainele, să nu afecteze ochii, să nu știu ce. Și am găsit la București o firmă care livra acele soluții. Și eu am trimis după acele soluții. A, întâmplarea face că această doamnă, în alt context, că nu era, s-a întors când am luat soluțiile alea, da e adevărat, dar eu am trimis pentru acele soluții la București”, a susținut Nasleu.

Muncitorii au ajuns dimineața la 5,00 în București și imediat au plecat cu ”cucerirea” lui Nasleu spre Timișoara după ce Laura Aștileanu le-a adus cafea cu miere. În plus, costul benzinei pentru drumul Timișoara – București și retur este mai mare decât prețul dezinfectantului, care, de obicei, este livrat cumpărătorului prin firme de curierat. Directorul de la Piețe SA nu a dat nicio explicație însă despre adeverința completată în fals în care a scris că Laura Aștileanu este ”colaborator permanent al Piețe SA” și că activitatea sa este esențială pentru companie. Nici transportarea înapoi la București a femeii și reîntoarcerea BMW-ului la Timișoara nu a avut parte de o lămurire.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.