Ce vrea ADR Vest să afle de la firme pentru un viitor...

Ce vrea ADR Vest să afle de la firme pentru un viitor program de aproape un miliard de euro

0
DISTRIBUIȚI

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a inițiat, în calitate de autoritate de management pentru Programul Operațional Regional 2021-2027, un chestionar online pentru a identifica nevoile firmelor în ceea ce privește finanțarea digitalizării întreprinderilor.

Chestionarul cuprinde 23 de întrebări legate de activitatea firmelor, folosirea internetului, a serviciilor cloud și a platformelor online comerciale, adaptare la tehnologiile digitale, evaluarea necesității de digitalizare a diferitelor procese operaționale, investițiile necesare pentru adoptarea soluțiilor digitale, evoluția serviciilor publice în materie de digitalizare etc.

Întrebările se adresează reprezentanților mediului privat care își desfășoară activitatea în județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș și poate fi completat până în data de 15 februarie.


Rezultatele răspunsurilor la chestionar vor contribui la construirea unei componente a viitorului POR 2021-2027 pentru Regiunea Vest, care să sprijine digitalizarea afacerilor în concordanță cu nevoile reale din domeniu.

După descentralizarea managementului fondurilor europene pentru dezvoltare regională, Regiunea Vest are posibilitatea de a negocia direct cu reprezentanții Comisiei Europene propriul program operațional regional. În următoarea perioadă de programare, Regiunea Vest va beneficia de aproximativ un miliard de euro iar programul va reprezenta principalul mijloc de finanțare din fonduri europene disponibil la nivel regional pentru zona urbană.

Prima versiune a POR Vest 2021-2027 elaborată de ADR Vest a fost deja trimisă spre analiză Comisiei Europene și poate fi consultată aici: POR 2021-2027 – AdrVest – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Regiunea Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.