Celebru om de afaceri din Arad, adus la audieri la DNA Timișoara...

Celebru om de afaceri din Arad, adus la audieri la DNA Timișoara UPDATE Prejudiciu uriaș, trei persoane reținute

1
DISTRIBUIȚI

Șase persoane, printre care și un celebru om de afaceri din Arad, au fost aduse astăzi pentru audieri la sediul DNA Timișoara. Cristian Chișmorie și ceilalți au fost aduși de IPJ Arad, la solicitarea procurorilor DNA Timișoara, care desfășoară o anchetă legată de fraudarea de fonduri europene.

În 2018, ferma din Şicula, judeţul Arad, a omului de afaceri a fost percheziționată, iar oamenii legii au ridicat mai multe documente şi au inventariat animalele pe care le deţine societatea lui Cristian Chişmorie.

În 2015, Chișmorie a fost cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, utilizarea armei letale fără drept, distrugere, amenințare și ucidere fără drept de animale, după ce ar fi împușcat câinii unui cioban și l-ar fi amenințat și pe acesta cu arma.


Chișmorie a fugit de polițiști, fiind ulterior prins și reținut pentru 24 de ore, primind apoi arest la domiciliu timp de mai multe luni, pe durata anchetei.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Anchetatorii au stabilit că prejudiciul se ridică la aproximativ 1 milion de euro, iar trei persoane – Cristian Chișmorie, contabila și administratoarea firmei – au fost reținute pentru 24 de ore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.