Competiție internă în PNL Timiș pentru ocuparea funcției de subprefect UPDATE Actualul...

Competiție internă în PNL Timiș pentru ocuparea funcției de subprefect UPDATE Actualul subprefect, propus pentru a rămâne în funcție

1
DISTRIBUIȚI

Județul Timiș va avea un nou prefect desemnat de USR PLUS, iar PNL și UDMR îi vor nominaliza pe cei doi subprefecți.

În aceste condiții, PNL va avea săptămâna viitoare discuții în cadrul filialei despre propunerea pentru funcția de subprefect.

Întrebat dacă nu va fi păstrat pe post Mircea Băcală, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a răspuns: „nu am spus chestiunea asta, dar trebuie să avem o discuție în partid pentru că funcția, din acest moment, este o funcție politică, în urma modificărilor legislative.


Și trebuie să avem și o discuție cu domnul Băcală să aflăm ce își dorește: dorește să continue pe linia administrativă ca și înalt funcționar public sau dorește să intre în competiția internă pentru funcția politică de subprefect în noile condiții legale”.

Alin Nica spune că se poate discuta despre o competiție internă deoarece PNL are oameni valoroși, care se pot ridica la înălțimea acestei poziții.

„Din punct de vedere politic, aceasta e o poziție care trebuie asumată la nivel politic și atunci trebuie să fie o persoană, o personalitate care să aibă girul partidului”, a mai precizat liderul liberal.

UPDATE Actualul subprefect Mirecea Băcală este propunerea filialei Timiș a PNL pentru postul de subprefect care revine formațiunii conform înțelegerii dintre partidele din alianța de guvernare. „În cadrul ședinței BPJ PNL Timiș interimar de astăzi, s-a stabilit ca nominalizarea filialei pentru funcția de subprefect să fie Mircea Băcală, actual subprefect. Nominalizarea va fi înaintată către PNL național”, a transmis PNL Timiș.

1 COMENTARIU

  1. ca nu are darul oratoriei este ceva din nastere, neimputabil, dar in atatia ani de sefie nu am auzit nimic despre a face ceva, aa scuze, a stat izolat de covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.